Greek English Deutsch
Αρχική

Education Leaders Awards 2020 - Βράβευση του προγράμματος “Η Εικόνα του Κόσμου μου”

ΗΜ/ΝΙΑ: 4/8/2020 | Ενημερώσεις

Σοφία Κουκουρλή, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια

Χάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία Εκπαίδευση - Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων

To Πρόγραμμα Δημιουργικής Ανάπτυξης μέσω Ζωγραφικής (Art as Therapy) "Η Εικόνα του Κόσμου μου" βραβεύτηκε από τα Education Leaders Awards 2020 με Χάλκινο Βραβείο στην Κατηγορία Εκπαίδευση-Ανάπτυξη Οριζόντιων Δεξιοτήτων.

Με όραμα την Παιδική Ευημερία, δημιουργήθηκε "Η Εικόνα του Κόσμου μου", ένα Πρόγραμμα Δημιουργικής Ανάπτυξης μέσω Ζωγραφικής (Art as Therapy),  για μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στόχος του η καλλιέργεια και δημιουργική αξιοποίηση των λεπτών και εύπλαστων δεξιοτήτων (soft skills) των μαθητών.

Ευχαριστώ θερμά τους μαθητές μου, που αποτελούν για μένα αστείρευτη πηγή αγάπης και έμπνευσης και τους γονείς που εμπιστεύτηκαν το πρόγραμμα!

Aς συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα παιδιά, να διατηρήσουν άσβεστη την επιθυμία τους για γνώση, ελεύθερη έκφραση, δημιουργία και προσφορά.

Μοιραστείτε το...

Το «γνώθι σ’ αυτόν» είναι η πραγματική γνωριμία με τον εαυτό μας.  Φροντίδα για την ψυχή, αυτογνωσία, επίγνωση των ικανοτήτων και δυνατοτήτων, αποτελεί την πραγματική ουσία του είναι.  Μας βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε, ώστε να αποκτήσουμε την πραγματική συνείδηση του εαυτού μας.

Π.Π.Γερμανού 13,
153 41 Αγία Παρασκευή

Τηλ.: +30 210 6397284
Κιν.: +30 6943 470586
e-Mail: info@gnothisauton.gr

Facebook   Google+   LinkedIn

Όροι χρήσης | Πολιτική Cookies

Copyright © 2024 GnothiSAuton.gr. Powered by PowerSite.