Greek English Deutsch
Αρχική

Γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλύτερα Ι: Είμαι

ΗΜ/ΝΙΑ: 14/1/2018 | Ενημερώσεις

Σοφία Κουκουρλή

Βιωματικά Εργαστήρια Art Therapy (Εικαστικής Θεραπείας)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος τεσσάρων (4) Βιωματικών Εργαστηρίων Art Therapy/Εικαστικής Θεραπείας για Ενήλικες και επαναλαμβάνεται!

Ελάτε να γνωρίσετε τον εαυτό σας καλύτερα μέσα από τη δημιουργικότητα, που προσφέρει το Art Therapy και αποκτήστε επίγνωση της εσωτερικής σας ταυτότητας.  Mια κηλίδα χρώματος μπορεί να γίνει η αφορμή να έρθουν στο φως αλήθειες, που βρίσκονται μέσα σας.

H ανακάλυψη του εαυτού μέσω art therapy/εικαστικής θεραπείας δίνει έμφαση στην αυτοέκφραση, προσφέροντας ένα χώρο ελεύθερης και δημιουργικής εξωτερίκευσης των συναισθημάτων, που μπορεί να εκφράζονται δύσκολα με λέξεις. 

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε όλους τους ενήλικες και για τη συμμετοχή σε αυτά δεν χρειάζεται καμία εμπειρία στη ζωγραφική ή άλλες ειδικές ικανότητες.

Οι συμμετέχοντες, άτομα με προσωπικό ενδιαφέρον ή επαγγελματίες, θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν, να απελευθερωθούν, να δημιουργήσουν τις δικές τους εικόνες και να ανακαλύψουν τα οφέλη της έκφρασης μέσω τέχνης. H βιωματική εμπειρία προσφέρει έναν ασφαλή τρόπο να επιτευχθεί χαλάρωση, ηρεμία και αρμονία.

 

Τόπος διεξαγωγής: Trii Art Hub, Δράκου 9, Αθήνα (Metro Fix)

Ημερομηνίες διεξαγωγής: 24/1, 31/1, 7/2, 14/2

Ώρες: 18:00 – 20:00

Δήλωση συμμετοχής: 210 9210333, 6985 904504

Ε-Μail: info@trii.gr

Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια: Σοφία Κουκουρλή (M.A. Art Psychotherapy) 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Επόμενοι κύκλοι Βιωματικών Εργαστηρίων Art Therapy:

Γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλύτερα ΙΙ: Αποδέχομαι

Γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλύτερα ΙΙΙ: Βιώνω

Γνωρίζοντας τον εαυτό μου καλύτερα ΙV: Αναπτύσσομαι

Μοιραστείτε το...

Το «γνώθι σ’ αυτόν» είναι η πραγματική γνωριμία με τον εαυτό μας.  Φροντίδα για την ψυχή, αυτογνωσία, επίγνωση των ικανοτήτων και δυνατοτήτων, αποτελεί την πραγματική ουσία του είναι.  Μας βοηθά να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε, ώστε να αποκτήσουμε την πραγματική συνείδηση του εαυτού μας.

Π.Π.Γερμανού 13,
153 41 Αγία Παρασκευή

Τηλ.: +30 210 6397284
Κιν.: +30 6943 470586
e-Mail: info@gnothisauton.gr

Facebook   Google+   LinkedIn

Όροι χρήσης | Πολιτική Cookies

Copyright © 2024 GnothiSAuton.gr. Powered by PowerSite.